søndag 19. februar 2012

Retro-veske av gjenbruksstoffer og sykurs


Jeg har sydd en veske av gjenbruksstoffer. Det med blomstrene på er fra et dynetrekk, mens det brune er en cordgardin. Fôret er var retro-dynetrekket.


Den har en stor lomme på utsiden og tre på innsiden. Stroppen knytes og man kan velge å korte den inn for å ha den på en skulder. 


Vil du lære å sy en liknende veske kan du melde deg på sykurs på krudt. Kurset skal holdes den 6 mars fra kl 18. Påmeldingen er bindende og kurset koster 400 kr. Materiell og symaskin tar du selv med. (Vi har noen få maskiner til utlån.) Påmeldingen kan sendes til kare-eid@online.no eller gjøres på krudt. 

2 kommentarer:

Heims verden sa...

Så stilig:) Hvilken selger brukte du på etsy? Hadde vært gøy å laget en slik til meg selv en gang;)

Angående bruk av andres bilder så er jo det litt vanskelig egentlig. Noen mener jo at man ikke skal legge ut andres bilder og noen legger ut uten kilde osv. Jeg har lagt ut maaasse inspirasjon på bloggen min. Jeg har linket litt opp til pinterest siden det da ligger link til hvor dette bildet ble funnet. I det siste har jeg gått inn på siden hvor bildet kommer fra og sjekket om de skriver at de absolutt ikke vil du skal bruke bildet deres for eksempel. Jeg tenker litt at så lenge jeg linker til siden deres så må jo det bare være gøy for dem at noen liker bildet og bruker det som inspirasjon. Ville jo aldri utgitt det for å være mitt. Regner jo med at om noen skulle komme over det og ikke ønsker at det skal brukes så legge de igjen en kommentar også fjerner jeg det jo selvfølgelig med en gang.

Jeg kan gjerne legge ut bilder fra for eksempel living og bohus om det er en sofa eller lampe jeg liker godt. Linker da tilbake til dem og håper jo kanskje bare de sette pris på litt gratis reklame...:P

I en Sving sa...

Super veske og alltid godt med gjenbruk. Flott veske med god samvittighet :)