fredag 25. februar 2011

Telefonbenk

028

Denne benken skulle kastes. Den var slitt og trekket hadde begynt å falle av litt her og der. Jeg tenkte at den kunne blitt veldig fin hvis man malte den og satte på nytt trekk og spurte derfor om jeg kunne få den. Og det fikk jeg!

001

Først tok jeg av det gamle trekket. Da så jeg at oppgaven var litt er mer komplisert enn jeg hadde forventet. Den måtte trekkes i en bestemt rekkefølge. Jeg har ikke trekt noe sånt før, men en gang måtte være den første. Det eneste jeg hadde å tape var litt maling og stoff.

Jeg hadde noe maling liggende og litt rosa stoff. (Easy cotton fra Sydilla.) Jeg malte krakken samtidig som jeg malte krakkene. Dessverre satt ikke malingen like godt på denne benken da den var lakket. Jeg hadde pusset den litt og vasket den med husvask, alikevel ble malingen rar. Dessuten så loet skumgummi-puta og det ble umulig å male uten å få støv i malingen. Nå har jeg malt den 5 ganger og må si meg greit fornøyd. Jeg stiftet på stoffet og limte etterpå båndet på med limpistol etter beste evne.

Jeg er ingen maler og heller ingen møbeltapetserer. Den har sine skjønnhetsfeil her og der, men til vårt bruk må jeg si meg fornøyd.

Den bor nå sammen med Hedda på rommet med det rosa gulvet.

003005

006

Jeg har også sydd litt. Ennå et innlegg kommer straks!

6 kommentarer:

Solfrid sa...

Så utrolig stilig den blei:)

lilleMamma sa...

Vov for et ansiktsløft! Kjempefint. Ble litt forelsket jeg nå.

Jeanette sa...

Åh, det ble jo en skikkelig prinsessestol, jo! Skikkelig fin!

Anonym sa...

Imponert!
Dette ser fryktelig vanskelig ut, og er nok det også.. For en forvandling, og rosa da.. favorittfargen min!:)

LilleLeo sa...

Den ble fantastisk! :hjerter:

Annabell sa...

Så stilig den ble :)
Vi har en sånn som vi har stuet vekk på låven, men nå fikk jeg jammen lyst til å pusse den opp for din ble så fin :)