fredag 29. januar 2010

Taktor genser til lillemann

page

Jeg har strikket genser til lillemann. Han er fullstendig opphengt i taktorer og derfor måtte han jo få en gråtass-genser. Dette er første gangen jeg har strikket en hel genser og med mønster. Ble veldig fornøyd med resultatet, jeg. Jeg startet med den på søndag og ble ferdig i går. Brukte dermed 5 dager. Jeg burde ikke strikke for masse for jeg sliter så veldig med å legge det fra meg. Skulderne sitter fast ved ørene..

Den er strikket i Falk fra Dalegarn.

Av restene skal jeg prøve å få strikket en bukse som matcher. Noen forslag  til ett bra mønster?

6 kommentarer:

Gry sa...

Bruk "monsterbukse"-oppskrift og brodere inn traktoren i baken i stedet for monster...? :) Kan sende deg oppskrift om du ikke har.

Litefrø sa...

Så flott genser! Og på bare fem dager! Wow!

Om du googler monsterbukse eller smilypants får du mange fine oppskrifter!

Anonym sa...

Du er så flink!! Jeg har strikka (den aller første i mitt liv) en bukse til N sin baby born dokke og den brukte vel jeg ihvertfall 5 dager på, haha!! Og så ser den ikke ut heller :P
Kjempefin genser!! :)

Gerd sa...

Jøss ja det er imponerende. og til at du ikke har strikket no særlig før. har vurdert å strikk denne gensern æ og. men tenkt kansje den var litt vanskelig. utrolig fin hvertfall! Du er jammen flink!!

Fit mum sa...

Denne genseren er så fantastisk fin og ikke minst frisk i fargene. Har akkurat fått den selv til min 3 åring (strikker ikke selv..). Men kanskje http://livs.hobbyblog.net/ kan bidra med buksetips?

Lise sa...

Jeg er sinnsykt imponert! Jeg har holdt på med et teppe i over ett år nå...og det er det ikke mønster på engang *rister på hodet*
Flink er du :)

- Lise :)