fredag 31. juli 2009

Astrid Lindgren`s verden

Ferie sommer 2009 232

Huset til Nils Karlsson-Pyssling. Alt var super stort. “Han har stor do også han, mamma!”

Ferie sommer 2009 236

Ville Villekulla! Her var det ett show da vi var innom. Masse folk, men det var veldig stas å få se pippi!

Ferie sommer 2009 241

Søderhavet :)

Ferie sommer 2009 242

Bullerby`n (tror jeg)

Ferie sommer 2009 245

Den lilla, lilla Staden

Parken var super fint lagt opp med masse aktiviteter. Sitteplasser og doer var det veldig bra tilrettelagt! Overalt hvor vi gikk skjedde det noe. Vi så Pippi, Ronja og Birk, Madikken, Emil og co, Karlsson på taket uten å ha planlagt det. Vi var i parken kl 10 og var ferdig kl 14… Hadde trodd vi skulle vært der lenger, men med en syk gutt begrenset det seg litt. Jeg angrer på at vi ikke hadde sett flere filmer før vi reiste slik at vi visste mer om de forskjellige karakterene.

Link til Astrid Lindgren`s verden

3 kommentarer:

amylin sa...

Høres veldig koselig ut i Lindgrens verden.

Hanne sa...

Astrid Lindgrens verden var veldig bra da vi var der også - i 2001. Herregud, årene flyr...
Ha ei super helg :-)
Pludrehanneklem

Mångsysslare sa...

Synd vi ikke var hjemme, ellers kunne dere kommet innom hos oss på deres reise mellom Vimmerby og Kolmården. Delfinshowet må man bare se og safariparken var det synd dere ikke fikk med dere. Vi fikk se en elgkalv die på nært hold og tigrene og ulvene var nesten for nærgående. De sendte inn knuffebiler for å få dem litt ut av veien.

Astrid Lindgrens verden krever nesten at man kan mange av hennes bøker, men teater med Pippi, Emil og Ronja gjør jo at de fleste er fornøyde med besøket. Midt på sommeren er det bare vel mye besøk, så det gjelder å finne en tid da ikke alle skal dit, men under høysesong, for å maksimere opplevelsen. Regnværsdag er nok bra, for de varmeste dagene er det veldig varmt der.